Rally LEGEND 2019 – italien

Så var det atter tid til en tur til Italien, Rally Legend i 17 udgave kaldte igen. Som altid lidt oer 150 deltagende køretøjer og hele det fantastiske setup i den olympiske by i San Marino og ikke mindst de mange tusinde tilskuere både i rally centrum, og ude på prøverne, Anslået er der vel mellem tres og firstusinde tilskuere fordelt over de 4 dage.

Og i år lykkedes det endelig for Brian Madsen sammen med sin til lejligheden nye andenkører Torstein Eriksen fra Norge at køre en flot tredjeplads hjem generelt. Kristian Poulsen var uheldig med teknikken allerede fredag aften og blev sat langt tilbage i feltet, men kunne da gennemføre alligevel. Kim Madsen var endnu mere uheldig, allerede fredag aften på vej i parc ferme røg udrykkerlejet til koblingen og reservedele kunne ikke skaffes i løbet af natten så Kim Og Line måtte udgå – og efter fredagens 4 prøver var de ellers klart de bedste Danskere og MEGET højt oppe i general klassementet. Roland Poulsen med Ole Frederiksen ved sin side kørte et flot løb og endte på en flot sjetteplads og Ole Poulsen med Henning Friborg på en 15 plads i klassen.

Da der er taget en masse billeder har jeg opdelt det over alle 4 dage, så klik på den ønskede dag for at se dagens billeder. Dag 1 var KUN opvarmning for tilskuerne med en gang “rundkørselsrace” frem og tilbage mellem 2 rundkørsler lige ved rally centrum. Det var 20 udvalgte deltagere der deltog her, til publikums store fornøjelse. Bestemt ikke seriøst, men ret underholdende.

Billeder fra dag 1 HER Billeder fra dag 2 HER Billeder fra dag 3 HER Billeder fra dag 4 HER

De Danske deltagere havde følgende startnumre: Brian Madsen Nr 6, Kristian Poulsen Nr. 7, Ole Poulsen Nr. 9, Kim Madsen Nr. 26 og Roland Poulsen Nr. 27. Men Kristian kørte også ind i mellem med et blåt Nr. 7, det var som opvisning og ikke i konkurrence.

Til almindelig orientering: Alle deltagerne med et blåt startnummer kørte kun opvisning (Men de fleste af dem i meget højt tempo) og alle med hvide startnumre kørte konkurrence. Feltet startede med H bilerne, Ægte historiske biler med en rallyhistorie bag sig, derefter kom LS numrene, de såkaldte Legend Stars men stadig opvisning og tilsidst alle konkurrence bilerne i seednings orden.